НАШАТА ИСТОРИЯ...

 

Ние сме петима приятели италианци Стефано Стека, Вито Стаси , Санто Пате, Джовани Маглиано, Винченцо Саварезе  заедно със Серена Гаета.

 

Всеки от нас работел в известни италиански ресторанти (pесторантът с две Мишелин звезди San Dominiko Италия,Novikov London, Zafferano, Rosmarino, Brunello в хотел Baglioni Лондон, TOTO’s, Stecca London) с обща страст към прекрасната храна, хубавото вино и приятната компания. Преди няколко години посетихме за първи път България и бяхме очаровани от нейната природа, забележителности и приветливи хора. След успеха на първият ни ресторант на Свети Влас решихме, че искаме да отворим втори именно тук в сърцето на София,като целта ни е  да Ви пренесем в южна Италия и по точно Сицилия  с нейната автентична кухня и неповторима атмосфера.

 

Само при нас може да опитате уникалните сицилиански червени скариди, нашата специална паста Cacio Pepe  ,морски дарове и риби приготвени по наши фамилни рецепти, истинска неаполитанска пица, домашно приготвена паста с богат избор от автентични сосове и гарнирана с пресни трюфели.

 

Всички продукти в нашият ресторант са подбрани лично от нас и не са закупени от магазини и супермаркети, а са доставени специално от наши приятели фермери и производители от Италия. Органичните зеленчуци, които предлагаме са отгледани в най-слънчевите полета на България и ние горещо препоръчваме да опитате автентичният български розов домат.

IL Siciliano София
Езеро "Ариана"
Орлов мост

Работно време:
12:00 до 01:00

0877 41 40 40


IL Siciliano Свети Влас
(ЗАТВОРЕНО ДО ЛЯТО 2021)
Яхтено пристанище

марина "Диневи", Свети Влас

Работно време:
11:00 до 01:00

0877 49 49 49

© 2018 IL Siciliano
Created by Z Marketing